al contingut a la navegació Informació de contacte

Política de privacitat

AVIS LEGAL

 

TITULAR DE LA WEB

En compliment del deure d’informar recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades:

 

Empresa titular d'aquesta web: CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA

C.I.F.: P7500005I

Domicili: Plaça de la Unió Catalanista, 1 - 25600 - BALAGUER (LLEIDA)

Dades registrals: Registre d’ens locals de la Generalitat de Catalunya.

Telèfon: 973448933

Correu electrònic: consell@ccnoguera.cat

 

OBJECTE

El consell posa a disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment del que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades, i en el context del nou marc normatiu establert en virtut del qual disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (en endavant, el "RGPD"), i la normativa nacional Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals (en endavant, el "LOPDGDD”), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d'ús d'aquest.


Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal aplicable.

 

El consell es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació publicada al lloc web, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com suficient amb la publicació al lloc web.

 

RESPONSABILITAT

El consell s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web que hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest.

 

ADRECES IP

Els servidors del lloc web detecten de manera automàtica l'adreça IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari.

 

Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d'activitat del servidor, degudament inscrit, que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d'obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d'impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als servidors web, l'ordre de visites, el punt d'accés, etc.

 

POLÍTICA DE ENLLAÇOS

Des del present lloc web és possible que es redirigeixi a continguts de tercers llocs web. Atès que el Consell no pot controlar sempre els continguts introduïts pels tercers en els seus llocs web, aquest no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, el consell manifesta que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a dit lloc web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.

El Consell no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xat, generadors de blocs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del Consell. No obstant això i en compliment del que disposa l'art. 11 i 16 de la LSSICE, el Consell es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, col·laborant de forma activa en la retirada o si escau bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic. En cas que l'usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d'aquesta classificació, es prega que ho faci saber de forma immediata a l'administrador del lloc web.


Aquest lloc web ha estat revisat i provat perquè funcioni correctament. En principi, pot garantir-se el correcte funcionament els 365 dies de l'any, 24 hores al dia. No obstant això, el Consell no descarta la possibilitat que existeixin certs errors de programació, o que esdevinguin causes de força major, catàstrofes naturals, vagues, o circumstàncies semblants que facin impossible l'accés a la pàgina web.

 

PROTECCIÓ DE DADES

El Consell compleix el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), i la normativa nacional Llei Orgànica de Protecció de Dades y Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD).


Així mateix, el Consell informa que donar compliment a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament de les seves dades amb fins comercials en cada moment. Mes informació a la Política de Privacitat.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El lloc web, inclòs el títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics són propietat del Consell o, si escau disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors.


Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial.


Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l'autorització escrita prèvia per part del Consell. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part del Consell serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.

 

Els dissenys, logotips, text i/o gràfics aliens al prestador i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte a aquests. En tot cas, el Consell compta amb l'autorització expressa i prèvia per part d'aquests.

 

El Consell autoritza expressament a què tercers puguin redirigir directament als continguts concrets del lloc web, i en tot cas redirigir a la pàgina principal del lloc web.


El Consell reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. Que aquesta propietat s’esmenti o aparegui al lloc web no implica que el Consell hi tingui cap dret ni responsabilitat, ni tampoc que hi doni suport, la patrocini o la recomani.


Per a totes aquelles imatges en què el programari de disseny ho permet, s'han inclòs les referències corresponents a l'autoria i llicència corresponent.


Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho per escrit o indicat a l’encapçalament.

 

SSL

El Consell ha contractat per al seu lloc web un certificat SSL ("Secure Sockets Layer"). Un certificat SSL permet protegir tota la informació personal i confidencial que es pugui gestionar en un lloc web, independentment de la informació que es transmeti, com per exemple, des de qualsevol dels formularis de contacte de la web fins al servidor, o les dades introduïts per a la subscripció de butlletins de notícies o accessos a les àrees protegides, etc. 

La direcció del lloc web apareixerà en color verd, activant el protocol "https" que permet connexions segures des d'un servidor web al navegador de l'usuari.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

El Consell Comarcal, informa els usuaris del lloc web sobre la seva política respecte al tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients.

I garanteix en tot moment l'íntegre i ple compliment de les obligacions disposades per la normativa de protecció de dades i serveis de la societat de la informació: Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), la normativa Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSIce).

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Empresa titular d'aquesta web: CONSELL COMARCAL DE LA NOGUERA

C.I.F.: P7500005I

Domicili: Plaça de la Unió Catalanista, 1- 25600 - BALAGUER (LLEIDA)

Dades registrals: Registre d’ens locals de la Generalitat de Catalunya.

Telèfon: 973 448 933

Correu electrònic: consell@ccnoguera.cat

 

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES

El Consell, d’acord amb l’article 37.1.a del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, ha designat un Delegat/da de Protecció de Dades (DPD). El correu electrònic de contacte és: dpd@ccnoguera.cat

 

 

FINALITATS DEL TRACTAMENT DE LES DADES

  • Tramitar instàncies o formularis de sol·licitud d’informació, servei o tràmits amb el Consell.
  • Gestionar les dades a les quals el Consell accedeix com a conseqüència de la navegació, consulta i/o sol·licitud.
  • Gestionar les sol·licituds d'inscripció a formacions, jornades o a qualsevol esdeveniment que pugui organitzar aquesta administració des de qualsevol dels seus serveis.
  • Enviar comunicacions i el butlletí de notícies.

 

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que la persona interessada en sol·liciti la supressió, exercint els seus drets sobre les dades, i en qualsevol cas en compliment de terminis legals de prescripció que li siguin aplicables.

 

 

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les dades personals està basada en:

  1. El consentiment exprés del propi interessat (art. 6.1.a RGPD)
  2. Necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al Responsable del Tractament. (art. 6.1.a RGPD)
  3. Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
  4. Llei 26/2010, del 3 d’agost, del Règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

 

 

DESTINATARIS DE LES DADES

Les dades seran utilitzades pel Responsable, Les dades també poden ser tractades per terceres persones que gaudeixin de la condició d’encarregats/ades de tractament, mitjançant els contractes o convenis.

 

 

DRETS DELS USUARIS

L'usuari té dret a:

  • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals que s'estan tractant i rebre aquesta informació per escrit pel mitjà sol·licitat.
  • Sol·licitar la rectificació de les dades personals inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat pels quals van ser recollits.
  • Sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades.
  • Oposar-se al tractament de les seves dades personals quan escaigui, en aquest cas es deixaran de tractar les seves dades excepte per motius legítims.
  • Dret a la portabilitat de les dades. L'interessat/interessada té dret a rebre les dades personals si han estat facilitades en un format estructurat, d'ús comú i de lectura mecànica, i a transmetre-les a un altre responsable, si es compleixen els requisits següents:
  1. El tractament es basa en el consentiment o en un contracte.
  2. El tractament es fa per mitjans automatitzats.
  • Dret a retirar el consentiment prestat.
  • Dret a reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.


L'Usuari pot exercitar els drets anteriorment indicats a l'adreça de correu postal o electrònica dpd@ccnoguera.cat, acreditant la seva identitat amb una còpia escanejada del seu DNI o document equivalent, i especificant el dret que desitja exercir.

 

COM ES RECULLEN AQUESTES DADES?

En la majoria dels casos, les dades personals són recollides directament dels mateixos ciutadans i ciutadanes (persones interessades) mitjançant instàncies o formularis que omplen quan sol·liciten informació, algun servei o inicien algun tràmit amb el Consell.

 

Aquestes dades també es poden obtenir en la tramitació dels procediments administratius establerts i mitjançant l’intercanvi de dades previst a la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, que també garanteix la protecció i confidencialitat de les dades presents a les administracions públiques.

 

Per últim, els webs del Consell utilitzen cookies per millorar l’experiència de navegació i oferir continguts i serveis d’interès. Podeu trobar més informació les cookies del Consell accedint aquí: Política de Cookies [Afegir enllaç al document]

 

 

INFORMACIÓ FACILITADA PER L’INTERESSAT/INTERESSADA

Els i les menors de 14 anys no poden cedir les seves dades personals sense el previ consentiment del seu pare/mare  i/o tutors legals.

L’interessat/interessada garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d'aquestes.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l’interessat/interessada. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis que El responsable li faciliti, siguin completament ajustats a les seves necessitats.

 

 

MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, El Responsable està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPDGDD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l'article 5 del RGPD i en l'article 4 de la LOPDGDD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l'interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

El responsable garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPDGDD per tal de protegir els drets i llibertats de l’interessat/interessada i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los. 

 

 BRETXES DE SEGURETAT

El Responsable informarà sobre qualsevol bretxa de seguretat que afecti la base de dades que utilitza aquest lloc web, o que afecti a qualsevol dels nostres serveis de tercers, a totes i cadascuna de les persones, dades dels quals puguin haver estat afectades, i autoritats, dins de les 72 hores següents a la detecció de la bretxa.

 

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Lleida.