al contingut a la navegació Informació de contacte

Terra

La Noguera per la diversitat de paisatges convida a practicar senderisme, running, T-rail, o BTT per tota classe de corriols i rutes senyalitzades que discorren per entorns ben diferents. Des de la plana de la Noguera baixa passant per la Serra Llarga-Secans de la Noguera i la Serra de Bellmunt-Almenara, fins al congost de Mont-rebei, tothom hi pot trobar l’itinerari adequat a gustos i exigències personals.

senderisme_336 535x336.jpg

Les parets verticals de la serra del Montsec són llocs coneguts i únics per a l’escalada, com ara Àger, Alòs de Balaguer, Camarasa, Cubells, Os de Balaguer, Sant Llorenç de Montgai, Santa Linya, Vilanova de Meià, etc.

 DJI_0106.JPG

També es practica l’espeleologia en coves com la cova del Tabac a Camarasa i la cova Negra a Os de Balaguer.

DSC_0042.JPG

Un viatge amb BTT pel Montsec i la Noguera

Centre BTT Montsec-la Noguera, integrat dins la xarxa BTT de Catalunya

És un espai de lliure accés pensat per als practicants de la bicicleta tot terreny (BTT), amb 490km d'itineraris perfectament senyalitzats que es despleguen per tres municipis (Àger, les Avellanes i Santa Linya i Os de Balaguer). Les rutes parteixen de dos punts d'acollida amb serveis d'informació, lloguer, neteja i apartcament de bicicletes, entre d'altres.

Les rutes amb BTT transcorren per indrets naturals verges, algunes d'elles al voltant dels embassaments que configuren l'espai d'aigües tranquil.les més gran de tot Catalunya. Podreu gaudir d'una gran diversitat paisatgística durant tot l'any i de la riquesa patrimonial de la comarca.

Què ofereix el Centre BTT Montsec-la Noguera

-19 rutes  (4 molt fàcils, 4 fàcils, 6 difícils i 5 molt difícils), 4 variants i 3 enllaços.

-490 km de circuits que transcorren entre embassaments, congostos, patrimoni i espais d'alta muntanya amb impressionants panoràmiques.

-2 punts d'acollida: Monestir de les Avellanes i Càmping Vall d'Àger i 3 punts d'informació.

-5 punts de sortida de els rutes: Monestir de les Avellanes, Tartareu, Os de Balaguer, Fontdepou i Càmping Vall d'Àger

Informació punts d'acollida:

Càmping Vall d'Àger

Ctra. de Balaguer, s/n

25691 Àger

Tel. +34 973 455 200

Monestir de les Avellanes

(C-12, km 181)

25610 Os de Balaguer 

Tel. +34 973 438 006