al contingut a la navegació Informació de contacte

Per un turisme sostenible Com aconseguir el teu Pla de Sostenibilitat i Certificació 🌍 BIOSPHERE SUSTAINABLE LIFESTYLE | ARALLEIDA 🌍

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha presentat la nova plataforma BIOSPHERE SUSTAINABLE LIFESTYLE (BSL) adreçada al sector turístic del Pirineu i les Terres de Lleida , i en col·laboració amb l'Institut de Turisme Responsable (ITR) així com, les federacions i associacions de la destinació.

Logo Biosphere Tourism
Logo Biosphere Tourism

DIMARTS 27 ABRIL 2021

QUÈ ÉS EL BIOSPHERE SUSTAINABLE LIFESTYLE?

Biosphere Sustainable Lifestyle és un sistema revolucionari que indica el nivell real de sostenibilitat de qualsevol empresa o entitat turística, involucra als empleats i connecta amb els clients o visitants de la destinació.

A QUI VA ADREÇADA AQUESTA INICIATIVA?
A les empreses i entitats turístiques del Pirineu i les Terres de Lleida.

COM ES POT FER EL PLA DE SOSTENIBILITAT?

El teu Pla de Sostenibilitat personalitzat el podràs gestionar a través d'una plataforma digital molt fàcil d'utilitzar. Reconeix el teu compromís i demostra la teva millora diària per obtenir la certificació Biosphere, ja que és un segell que està vinculat amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promulgats per Nacions Unides.

QUIN COST TÉ AQUEST PLA DE SOSTENIBILITAT I LA CERTIFICACIÓ?

L'adhesió a la plataforma és GRATUÏTA durant un període de dos anys (2021 i 2022). Les empreses i entitats turístiques de la demarcació de Lleida podran adherir-se i beneficiar-se del compromís Biosphere, obtenint la certificació si compleixen amb els objectius. L'auditoria per obtenir aquesta certificació és gratuïta durant aquests dos anys.

QUINS BENEIFICIS APORTA LA CERTIFICACIÓ?
- Augmentar els estalvis econòmics a través de l'eficiència energètica i hídrica.
- Aparèixer com a entitats certificades Biosphere en les principals OTAS com Booking, Agoda, Hotelbeds, Ecohotels i pròximament Trivago.
- Disposar d'un perfil i reconeixement, incloent-hi una placa, un codi QR, presència en web, etc., i entrar en els canals de comunicació i promoció de Biosphere i les seves destinacions, entre d'altres.

COM S’HA DE FER?


Només has d'anar a la pàgina web LLEIDA | Biosphere Sustainable Lifestyle i donar-te d'alta. A l'hora de crear el perfil de l'empresa o entitat turística, cal introduir el següent codi: "Lleida2030".Si tens alguna pregunta o comentari sobre la plataforma BSL, no dubtis a contactar amb info@biospheresustainable.com i mcruz@biospheretourism.com.

En aquest enllaç es pot visualitzar la sessió informativa del dia 2 de març organitzada pel Patronat de Promoció Turística de la Diputació de Lleida.
https://www.youtube.com/watch?v=eLYiMmeETUA

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal de la Noguera consideren que davant la conjuntura actual i les tendències de mercat, aquesta iniciativa pot ser una bona oportunitat per posar en valor la gestió sostenible del turisme de la nostra comarca.