al contingut a la navegació Informació de contacte

La Noguera presenta la nova imatge de promoció turística de la comarca

El logo és la digitalització d’una pintura de l’artista d’Àger, Benet Rossell i Sanuy

DIVENDRES 26 MARÇ 2021

El dia 26 de març de 2021 el Consell Comarcal de la Noguera ha presentat el projecte Noguera Turisme, amb el qual enceta una nova etapa de promoció turística de la comarca.

Aquest projecte neix amb la voluntat de ser una plataforma per aglutinar i difondre l’àmplia oferta turística dels 30 municipis de la Noguera.

La imatge de Noguera Turisme s’ha desenvolupat a partir de la digitalització d’una pintura de l’artista d’Àger Benet Rossell i Sanuy, una donació de la seva vídua Cristina Giorgi. D’aquest tractament, n’ha sortit el nou logo i els colors de la campanya, amb els quals s’ha dissenyat el material de difusió gràfica com propaganda, guia de turisme, web i xarxes socials. El logo es complementa amb l’eslògan “Noguera turisme, amb tu gairebé ho tenim tot”, que expressa la riquesa i la diversitat de recursos naturals, patrimonials, culturals de tota la Noguera.

La presentació s’ha fet en un acte reservat als alcaldes i alcaldesses de la Noguera, i hi han participat Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera, i Xavier Terré, conseller de Territori i Turisme, que han destacat que el projecte neix per ser el relat conductor de la promoció de la Noguera i el punt de trobada i projecció de l’oferta de tots els agents socials i econòmics que intervenen en el turisme de la comarca. Han agraït especialment als ajuntaments la bona acollida del projecte i la seva col·laboració a aportar informació i material gràfic per publicar la web.

El lloc web és www.turismenoguera.cat, i també s’han obert comptes a Facebook i Instagram.