al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitzen els Fam Trip per a empreses turístiques de la Noguera programats al 2023

Visita a Seró, Espai Transmissor
Visita a Seró, Espai Transmissor

DIVENDRES 20 OCTUBRE 2023

Aquest mes d’octubre ha finalitzat l’edició 2023 dels Fam Trip per a empreses del sector turístic de la Noguera, organitzats per l’Àrea de Turisme del consell Comarcal de la Noguera en col·laboració amb el Consorci GAL Noguera Segrià Nord.

En total, una cinquantena d’empresaris i empresàries del sector del turisme han participat en les 5 visites a atractius turístics que s’han fet durant l’any:

17 d'abril 2023: la Pedrera del Montsec de Meià

15 de maig 2023: el Monestir de les Avellanes

19 de juny 2023: Montsonís

18 de setembre 2023: les Muralles de Balaguer

16 d'octubre 2023: SERÓ, Espai Transmissor.

Aquests viatges de familiarització tenen la finalitat que els empresaris turístics, com a amfitrions del territori, tinguin de primera mà la informació més detallada sobre els equipaments o atractius turístics que visiten, per tal de transmetre-la a la seva clientela. Per això, durant la visita el gestor de l’espai turístic n’explica el funcionament, les activitats que s'hi duen a terme, preus, horaris... perquè ho puguin viure en primera persona i recomanar-ho als clients

En aquesta edició dels Fam Trip, les empreses turístiques participants pertanyien als sectors d'allotjaments, restaurants, empreses de serveis i una agència receptiva.

Aquests espais turístics de la Noguera també s’han dinamitzat amb el projecte “Territori de Valor”, impulsat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, amb el suport del Consell Comarcal de la Noguera i del Consell Comarcal del Segrià.

“Territori de Valor” té l’objectiu de posar en valor els recursos naturals, patrimonials, culturals i històrics de la Noguera per donar-los a conèixer de manera divertida i dinàmica, amb diferents propostes adreçades al públic familiar. S’han editat fitxes explicatives de cada atractiu turístic, estovalles individuals per pintar, propostes didàctiques i diversos jocs de taula, que s’han repartit als establiments de la comarca de manera gratuïta. També s’ha publicat una web on es pot trobar tota la informació al respecte: www.territoridevalor.cat.

En total formen part de “Territori de Valor” 33 llocs turístics de la Noguera i 6 del Segrià Nord.