al contingut a la navegació Informació de contacte

La Diputació de Lleida impulsa la campanya ‘T’ho portem a casa’

La campanya apropa els productes de proximitat i de temporada a la ciutadania a través del web www.alimentsdelterritori.cat i de l’app que inclou empreses del sector agroalimentari de les terres de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran.

DILLUNS 20 ABRIL 2020

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha posat en marxa un nou apartat a la web/app ‘Aliments del territori i tu’ -que inclou pagesos i productors locals de les comarques de Lleida- sota el nom ‘T’ho portem a casa’, amb la intenció de facilitar l’arribada de productes de proximitat i de temporada a les persones que ho demanin, coincidint amb aquesta època de confinament degut a la pandèmia causada per la OVID-19.

‘T’ho portem a casa’ facilita que quaranta vuit productors de la xarxa ofereixen la possibilitat que els consumidors contactin amb ells perquè els enviïn les comandes directament als domicilis.

S'hi poden trobar des de carns, cereals, cervesa artesana, conserves, derivats làctics, embotits, formatges, fruita de llavor, fruits secs, herbes aromàtiques, llets, llegums, mel, melmelades, oli, olives, patés, plats cuinats, productes de fleca, productes ecològics, vinagre, vins, etc.

La xarxa –impulsada per la Diputació de Lleida- aplega empreses del sector agroalimentari de les terres de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran i està basada en la qualitat i varietat dels productes existents. El web/app permet que la ciutadania localitzi els productes i n’obtingui informació acurada, i que els productors tinguin una plataforma que els doni a conèixer i els posicioni en el mercat.

​​Per més informació es pot consultar el web ((https://alimentsdelterritori.cat) o descarregant l’APP.